top of page

Сесиен музикант

георги пармаков уроци китара начинаещи напреднали пиано консултация при избор на инструмент сесиен музикант скайп купи musicdivision musicworld thomann rockschool musicartcenter xsartists citymusicschool

Всички нужно за твоя музикален проект: от- до.

Китари 

Всяко наистина добро парче рано или късно се нуждае от реални инструменти. Не е нужно обаче да се луташ и да обикаляш студиа... Наеми ме като сесиен музикант, а аз ще ги запиша вместо теб. От чиста китара до здрав оувърдрайв – ти решаваш! Винаги работя според визията на клиента и неговите нужди.


Нещо повече, наемайки ме, си спестяваш наема на инструменти и ефекти. Парчето ти автоматично получава целия ми музикален арсенал – така си гарантираш безкомпромисно качество с техника на световно ниво. Пълният списък от инструменти, ефекти и софтуер, с които работя, може да видиш в секция "Оборудване" .

Пиано, Rhodes, Synth, Organ, Strings

Китарите не са единственото, от което се нуждае парчето ти. Красотата на съвременната музика много често се състои в "пълнежа" от добре позиционирани органи, синтове или пиана във фона на песента. Те придават плътността и професионалното звучене, които подсъзнателно търсим и без които песента звучи някак евтино.

Цялостно музикално продуциране

Всяка велика песен е продуцирана с ясна цел и насока. Ако не си сигурен как точно да процедираш с твоето ново парче, то нека аз ти помогна. Наистина добрата продукция започва със музикална идея, достатъчно добра да устои на времето. Оттам нататък следва аранжимент, текстописане, запис, микс и не на последно място: мастъринг. Всеки един от тези етапи е ключов за разгръщане на пълния потенциал на песента. Може би се нуждаеш само от частични насоки? Или пък се интересуваш от цялостно продуциране? Свържи се с мен и заедно ще обсъдим новия ти проект и как бих се вписал аз в него!

геоги пармаков китара уроци пиано урок по rockschool citymusicschool musicworld.bg
геоги пармаков китара уроци пиано урок по rockschool citymusicschool musicworld.bg
геоги пармаков китара уроци пиано урок по rockschool citymusicschool musicworld.bg
All Videos

All Videos

Гледайте сега